Uitje Alkmaar 25 april

We zijn met de bus naar Alkmaar geweest. Wat een super dag is dat geworden!We begonnen met koffie in het oude klooster bij de heeren van Sonoy. Daarna kon iedereen kiezen uit een rondleiding door de stad of een vaartocht door de grachten. Na een lunch op eigen gelegenheid hebben we met de bus langs de prachtige bollenvelden gereden en zijn we gestopt bij de Pluktuin van Egmond. Dat was toch leuk! De mooiste tulpen kon je plukken en dat hebben we ook massaal gedaan. Daarna terug naar Alkmaar en kon iedereen zelf kiezen wat ze wilden. De afsluitende maaltijd bij de heeren van Sonoy was geweldig en met een volle buik en een tevreden gevoel bracht onze buschauffeuse Natascha ons weer thuis. Het was een dag om in te lijsten!!!

Bijzondere workshopochtend 11 april

Dit is een verslag van de bijzondere workshop ochtend die 4 studenten van het Albeda college, Sport en bewegen, hebben georganiseerd voor de groepen EnerFIT van de woensdagmorgen. Ze konden kiezen uit yoga, geheugentraining en qigong. De ochtend was geweldig met een high tea als afsluiting.

Er is geen video geplaaatst

Audities Nederland in beweging 10 maart 2018

We zijn met 21 deelnemers van FITrotterdam naar de audities van Nederland in beweging geweest. Naast een super leuke dag en een onvergetelijke ervaring zijn we natuurlijk wel benieuwd of en wie er worden uitgekozen. Er deden veel mensen mee, maar wie weet.....

Deel deze pagina