Zutphen

Groepsfoto voor de fontein
Groepsfoto voor de fontein
foto op de trap in ons huis
foto op de trap in ons huis
Koffie en thee met brownies
Koffie en thee met brownies
Fluisterboot
Fluisterboot
Hofje in Zutphen
Hofje in Zutphen
Frans in actie
Frans in actie

We zijn op woensdag 26 oktober naar Zutphen geweest met een grote bus. Wat een feest was dat. De bus was bijna koninklijk met de allerbeste chauffeur Cor en het was heerlijk om naar Zutphen te worden gebracht en de dag af te sluiten op Domein Romeijn in Vorden bij Saskia thuis. 

Na een prima rit een kopje koffie gedronken met brownies bij Downies en Bownies. Een nieuwe leuke zaak middenin Zutphen. Daarna  op weg naar de fluisterboot en de stadwandeling onder leiding van Frans Rozendal. De groep was netjes gesplitst en we hebben allemaal veel geleerd over Zutphen, want wat een eindeloze stad is dat! Wat een bijzondere historie en wat een leuke hofjes gebouwen en binnenplaatsen. We hebben genoten en na even "shoptijd" ( Zutphen heeft nog veel leuke winkeltjes van kleinezelfstandigen) ging iedereen de bus weer in op weg naar Vorden. Daar zat Cor Lievers al klaar op de piano die voor de vrolijke noot zorgde. Iedereen zwermde uit over de tuin en door het hele huis, want velen wilden nu alles wel eens "in het echt" zien. Nu hebben we 2 jaar lang heel hard gewerkt en het resultaat is er dan ook naar.

Pizzeria Amon bakt de beste pizza's van Vorden en omstreken en had voor een heel buffet gezorgd. Heerlijk! Compleet met wijn en andere drankjes is niemand tekort gekomen. De tijd vloog voorbij en iedereen liep weer rechtop naar de bus om naar Rotterdam te gaan.

Het was een geweldige dag!!   

Deel deze pagina